Ctx6 cover
U VAZDUHU · tech/web

Nakon uspešnog predstavljanja tokom sajma IFA, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi, SHINE LITE je sada dostupan za kupce koji žele da zasijaju s pametnim telefonom koji kombinuje sofisticirani dizajn i odlične tehničke karakteristike poput senzora za čitanje otiska prstiju ili zabavnih foto-aplikacija.

Inspirisan najnovijim dizajnom enterijera i arhitektonskim trendovima koji kombinuju staklo i metal, novi Alcatel pametni telefon spoj je metalnog prstena i 2.5 D stakla. Ivice su elegantno zakrivljene oslanjajući se na tehnologiju sečenja dijamanata, što za rezultat ima da telefon lepo leži u ruci.

Sa svim potrebnim karakteristikama, pametni telefon tanak 7,45 mm je takvog oblika da će zauzeti minimalni prostor u vašoj tašni ili džepu. Pored toga, SHINE LITE obuhvata jedinstvenu opciju koja omogućava dodelu otisaka prstiju za pet aplikacija koje možete pokrenuti odmah iz standby moda. Jednostavno postavite svoj prst na integrisani skener na poleđini telefona i pokrenite svoje omiljene aplikacije i igrice u sekundi! Povrh svega, opcija otiska prsta štiti vašu privatnost pomoću aplikacije Safebox! Ovaj dodatni sloj zaštite onemogućava pristup vašim privatnim fotografijama, video-zapisima i dokumentima u virtuelnom prostoru.


Huawei Experience Store (3) Huawei otvorio svoju prvu regionalnu high-tech oazu Dobitnici nagrada Mts app konkurs: Nagrađene najbolje aplikacije na šestom Cukerberg (foto: Techno Buffalo) Jarvis, virtuelni batler Marka Zuckerberga 5_doorbell_2 Vreme (hi tech) darivanja · · ·