ui
KULTURA · art

Pojedini umetnici slikaju toliko realno i plastično da je teško poverovati da je to u stvari naslikano. Alexa Meade radi stvari malo drugačije. Ona kao platno koristi ljudske modele koje boji.

Koža ljudi je njeno platno i rezultat je izvanredan. Kada vidite rad, mislite da je to slika, ali u stvari to su „samo“ fotografije. Alexa Meade stvara umetnost tako što na modele nanosi akrilne boje, zatim fotografiše scenu i sve to izgleda kao slika, a u stvari je fotografija. Možda će vam biti jasnije o čemu se radi kada pogledate video koji sledi.

Porterti postoje u umetnosti više od 3000 godina. Ali, sada je 23-godišnja umetnica promenila stvari. Zaista, ovaj nekonvencionalni način stvaranja gde se 3D pretvara u 2D jeste inovativan. U stvari, kad bolje razmislimo, ovde se 3D slika i 2D slika stapaju u jedno, nešto svojstveno samo ovoj mladoj umetnici, za sada.

Ako vam se dopada njen rad, možete u našoj galeriji pogledati kako izgleda krajnji produkt njenog rada. Njene slike nisu oživele, one su bile žive pre nego što su postale umetnost.

Alexa MeadeOtvori galeriju
zu Elegantne tetovaže sd Šta imaju zajedničko Salvador Dali i „Alisa u zemlji čuda“? 14322622_1176122532431060_6780045286446963699_n Izložba „NO NAME rivijera“ u Salonu Muzeja savremene umetnosti Street Art Belgrade mail cover Street Art Belgrade: Knjiga o beogradskim grafitima · ·