page-cover
U VAZDUHU · urban flash

Marton Nemenji je mađarski foto-žurnalista koji ne preskače nijedan muzički festival u svojoj domovini. Ove godine je posetio Sziget u Budimpešti, gde je došao na ideju da napravi kolaže koji će kombinovati fotografije sa popularnog festivala sa prepoznatljivim figurama iz klasičnog slikarstva.

Među njegovim radovima možemo videti Leonardovu Mona Lizu kako se dosađuje u prvom redu ispred bine, muža i ženu iz Američke gotike Grenta Vuda koji uživaju uz Arctic Monkeys, Adama sa Mikelađelovog oslikanog plafona Sistinske kapele kako odmara na travi uz limenku piva i još mnoge druge figure sa poznatih slika savršeno uklopljene u atmosferu muzičkog festivala.

Pogledajte kako to sve izgleda u našoj galeriji i ne zaboravite da posetite Facebook profil talentovanog autora ovih zabavnih kolaža.

Ežen Delakroa „Sloboda vodi narod“ (1830)Otvori galeriju
88dd8326e740 Otkriveno koja je najopasnija poza u seksu 1-25 Loše navike koje nas sprečavaju da budemo srećni squad-1 Kako prići devojci kada je u društvu svojih prijateljica photo-1500771967326-9b2f6200d1c6 Kako će vam muškarac pokazati da vas želi? · ·