Ana Ljubinković
U VAZDUHU · promo

Još nekoliko dana nas deli od završetka nagradnog konkursa kompanije Avon nakon kojeg će biti poznato koja devojka će ovog proleća zasijati u maloj crnoj haljini koju će naša modna dizajnerka Ana Ljubinković kreirati i izraditi specijalno za nju.

I pored brojnih obaveza u vezi sa Beogradskom nedeljom mode na kojoj je Ana imala i više nego zapaženu reviju, jedna od naših najboljih kreatorki, inspirisana novim parfemom Little Black Dress Weekend, našla je vremena da se pozabavi i idejom o ovom vanvremenskom odevnom komadu – maloj crnoj haljini. Ono što je u ovom trenutku mogla da nam otkrije jeste da će kreacija sigurno imati originalni modni izraz, kao i da će biti poput njenih prepoznatljivih modela samo u crnoj boji, što smo mogli i da očekujemo kada je ova kreatorka u pitanju.

U njenim modelima prošetale su brojne svetske zvezde, a pred vama je jedinstvena prilika da ovaj put to budete baš vi. Ukoliko već niste, pravi je trenutak da pokažete vaš neobični stil odevanja fotografisanjem u svojoj omiljenoj vikend crnoj haljini, koju ćete postaviti OVDE i pozvati što veći broj prijatelja da glasaju za vašu kreaciju. Dama čija fotografija dobije najviše lajkova, može postati vlasnica ručno rađene haljine sa potpisom, ni manje ni više, nego Ane Ljubinković.

Kako su uz kreacije ove talentovane dizajnerke detalji često višak, uz malu crnu haljinu Ane Ljubinković možemo preporučiti samo nekoliko kapi parfema koji poseduje veselu i elegantnu mirisnu notu. Ovog proleća je to definitivno Little Black Dress Weekend koji sadrži mirisne note korzikanskog limuna, cveta narandže i indonežanskog pačulija što ga čini savršenim izborom uz neobaveznu šik haljinu.

Novi parfem, kao i neodoljivi mirisi iz Little Black Dress kolekcije parfema dostupani su po akcijskoj ceni od 999 dinara u Avon brošuri, koja važi do 2. maja. Sve detalje o foto konkursu, kao i o ponudi parfema pronađite na sajtu.

Buzz Sneakers Station Buzz Sneaker Station proslavio 3. rođendan! Ne dozvoli da pukne Hemofarm: Crveni baloni u znak borbe protiv visokog krvnog pritiska Smart Water GLACÉAU smartwater: Voda inspirisana oblacima 2018 FIFA World Cup™ Visa: Osvojite put za dvoje na 2018 FIFA World Cup ·