Ana Stanic promocija Izgubljeno prolece foto Darko Ilic
KULTURA · muzika

Ana Stanić je nakon veselog singla „Holivud” predstavila maksi singl „Izgubljeno proleće” sa tri nove pesme, tri balade – „Dužan si mi ostao”, „Slepo” i „Bolesni”. Ana je u Dorćol Platz – u medijima, kolegama i ljubiteljima njene muzike uživo u pratnji benda „Electric Funks”, ženskog „Wonderstrings” kvarteta i uz DJ podršku producenta Mete izvela nove pesme, i na oduševljenje mnogobrojnih prisutnih otpevala i neke stare hitove.

Ana je tom prilikom najavila i solistički koncert za jesen, 24. oktobra u Centru za kulturu „Vlada Divljan”, i rekla da joj je čast što će 30. maja u Sava Centru pevati na koncertu posvećenom Arsenu Dediću.

Povodom same promocije, Ana je izjavila: „Naziv kao kontrast onoga što se od proleća očekuje i onoga što ove pesme nose kao osnovno raspoloženje. Od slepe ljubavi za koju se do kraja borimo, preko nemogućnosti da se napusti ljubav do te mere da oboje postajete bolesni, do konačnog napuštanja ljubavi jer je neko ostao dužan i nema povratka.”

„Osim mene koja sam kompletan autor, saradnici su mladi producent i aranžer Meta na dve pesme i Vukašin Marković kao aranžer na trećoj“, izjavila je Ana koja je zadovoljna prvom reakcijom publike.

Oduševljeni fanovi koji su imali privilegiju da prisustvuju promociji, uživali su u mini koncertu kao i mnogobrojni Anini prijatelji među kojima su bili i Danijela i Stefan Buzurović, Nina Badrić, Marija Tarlać, Boško Jakovljević, Kal, Zoe Kida, Branko Rosić, Tamara Paunović, Radmila Hrustanović…

Delić atmosfere prenosimo u našoj galeriji

Promocija maksi singla Ane Stanić pod nazivom „Izgubljeno proleće”Otvori galeriju

 

FB Cover, Dingospo Dali Dingospo Dali u KC Gradu 12. maja Red Axes event cover Red Axes na DEV9T KKN facebook cover Kanda, Kodža i Nebojša koncertno promovišu svoj novi album „Uskoro” 58444008_2683615051712465_2586152155706556416_o Bora Dugić i kraljevi frule u Kombank dvorani · · · ·