Andjeli
PULS GRADA · gastro

Kolače Anđeli kreirali su Milica i Milivoje Čalija, tandem koji iza sebe ima 30 godina iskustva u marketingu i medijima. Njihova porodična kompanija je u vrlo kratkom periodu postala svojevrsna najbolje čuvana tajna Beograda, nudeći ukusne ovsene kolače sa suvim voćem i čokoladom.

Sve u vezi s Anđelima je netipično: vlasnici lično proizvode kolače i insistiraju na najdirektnijem kontaktu s kupcima, te vrlo vešto koriste prednosti onlajn marketinga. Anđeli se s ljubavlju proizvode u deset pažljivo izbalansiranih ukusa, bez aditiva i konzervansa, bez trans-masti, jedinstvene teksture koja se topi u ustima.

Dizajn Anđela potpisuje Aleksandra Prhal, a interesantno je da kolači menjaju ambalažu u ritmu godišnjih doba. Anđele je do sada bilo moguće kupiti u kutijama od 500 grama i jednog kilograma, a odnedavno se pakuju i u šarmantne kutije od 250 g, idealne kao poklon za vreme darivanja. Uskoro se očekuje komadno pakovanje za ovu deliciju i otvaranje radnje Anđeli.

Dijagonala 2.0 Dijagonala 2.0 – mesto za ljude otvorenog duha Mala fabrika ukusa Mala fabrika ukusa – redefinicija nacionalne kuhinje Mikser Design Food Novogodišnje izdanje Mikser Design Food marketa 9 Absinthe – hrabri zaokret ka azijskoj kuhinji