Predin-2
KULTURA · muzika

Zoran Predin i Lačni Franz će održati svoj akustični koncert pod nazivom „Akustični poljubac” u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u utorak 12. februara 2019. godine i za tu priliku gošća će im biti Anja Rupel (Videosex). Tim povodom Anja i Zoran snimili su zajedničku video poruku u kojoj šalju poljupce za Beograd.

Anja Rupel će posle dugo vremena ponovo nastupiti u Beogradu. Videosex se raspao 1992. godine, a dve godine kasnije Anja je nastavila uspešnu solo karijeru. Na pitanje kako je reagovala kada je čula pesmu srpske pank grupe Goblini Anja volim te posvećenu njoj, Anja je izajavila: „Bilo mi je drago, da smo sa Videosexom ostavili trag u muzici i da su pesme ostale u memoriji i postale deo muzičke istorije. A ako Goblini vole mene, ja volim Gobline.”

Akustični poljubac je koncertni program Zoranovih pesama odabranih u duhu praznika (Dana zaljubljenih) od kojih će neke, osim o ljubavi, nežno pevati i o erotici. Povodom predstojećeg koncerta Zoran Predin je izjavio: „Potrudićemo se da zajedno s publikom na koncertu ukrademo sudbini nešto što će zauvek ostati samo naše”.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Tickets (Eventim) mreže kao i na blagajni Kolarčeve zadužbine po ceni od 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Nirvana-SNL-920x628 Najupečatljiviji nastupi u emisiji „Subotom uveče uživo“ New-documentary-explores-the-early-years-of-David-Bowie’s-career Ovaj umetnik je proglašen za najveću ikonu u svetu zabave 20. veka naslovna Šta sve možemo naučiti od Rolingstonsa b4abf15442d598dcec04e4fe7833bdc6 Top 5 vrlo različitih obrada pesme „I Put a Spell on You“ · · · · ·