Anthony Bourdain
PULS GRADA · gastro

Na pijaci će biti izložena hrana sa svih krajeva sveta, a ako se ispostavi da je Bourdain stvorio hit, ovakav projekat proširiće se i po drugim svetskim gradovima.

Ljubitelji emisija No Reservations, Layover i Parts Unknown, znaju da Anthony Bourdain započinje posetu svakom gradu tako što ode na pijacu i proba proizvode tipične za tu sredinu. Svoju ljubav prema lokalnim proizvodima i uličnoj hrani, Bourdain planira da pretvori u pijacu koju će otvoriti u Njujorku.

Za sada, Anthony Bourdain World Market je samo ideja, još uvek nije određeno gde će biti smeštena ova pijaca, niti kada će biti otvorena. Ali Bourdain već razmišlja o kuvarima koji bi gostovali na nekom od štandova, koja vrsta ulične hrane će biti u ponudi. Poznati kuvar-panker-voditelj potpisao je ugovor sa investitorom tako da će san o pijaci postati realnost.

eat_thai.jpg Eat Thai – egzotičan svet tajlandske kuhinje Nigella Lawson Najdžela Loson se vraća na male ekrane Feran Adria Feran Adria – Otac avangarde (drugi deo) Feran Adria Feran Adria – Otac avangarde (prvi deo)