Antimetil slika trudnica 1_cover
PULS GRADA · zdravlje

Antimetil je savremeni farmaceutski oblik đumbira koji predstavlja jedinstveno, prirodno rešenje za dobrobit vašeg želuca.

Đumbir smanjuje osećaj neprijatnosti koja se javlja kod mučnine i povraćanja. Efikasnost đumbira potvrđena je brojnim kliničkim studijama koje su rađene kod dece i odraslih. Za sve one koji imaju problem sa varenjem hrane Antimetil  može da bude od koristi, jer đumbir pomaže normalnom funkcionisanju probavnog trakta. Klinička ispitivanja u koja su bile uključene trudnice pokazala su da je Antimetil efikasan i bezbedan za primenu već od prvog meseca trudnoće.

Kada planirate put, računajte i na Antimetil kao sastavni deo vaše putne apoteke. Antimetil efikasno smanjuje mučninu kod putovanja, kako kod dece (starije od tri godine) tako i kod odraslih.

singl Nauka priznala, biti solo je često zdravije sex Benefiti redovnog seksa osmeh A šta kad pozitivno mišljenje postane dužnost? Zdrava hrana (foto: www.seven-health.com) Ortoreksija: Kad zdrava hrana postane opsesija · · ·