waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1-1000x500
U VAZDUHU · tech/web

Aplikacije koje za cilj imaju da vam pomognu prilikom upoznavanja ili pronalaska partnera, tradicionalno se zasnivaju na izgledu, međutim „Waiving“ je nova aplikacija koja je u suprotnosti sa prethodnim „dating“ platformama budući da ona za cilj ima usklađivanje pojedinaca samo na osnovu njihovog glasa.

Izgled nije sve. Tako misle kreatori aplikacije Waiving. Od sada, nova simpatija se može pronaći prema tonu i boji glasa. Kako funkcioniše Waiving? Korisnici ove aplikacije prvo moraju da naprave profil kako bi objavili svoje glasovne snimke u kojima pričaju o sebi. Na taj način umesto fotografija, koje često ne prikazuju pravu sliku osobe, samo će se čuti ljudski glas.

U podešavanjima aplikacije možete odrediti osobine koje tražite kod potencijalnog partnera. Možete odrediti pol, starost i udaljenost osobe koju tražite. Slično je kao i kod drugih dating aplikacija, koristi se metod swipe-a levo ili desno. Na ovaj način ćete otkriti da li vam se određena osoba dopada ili ne.

U slučaju da osoba koju ste ozačili da vam se sviđa, uradi isto, nastavićete da se upoznajete kroz dopisivanje. Ovo je, pomalo razočaranje, s obzirom na to da su svi očekivali da aplikacija funkcioniše u potpunosti na osnovu glasovne komunikacije. Aplikacija je trenutno dostupna u iTunes online prodavnici, njena upotreba je dostupna samo na uređajima koji podržavaju iOS operativni sistem.

ploota-safety-device-for-swimmers-02-e1519307587187-1000x500 Ploota: Ogrlica za plivanje koja će vam spasiti život 5aa77de026019_cover Kreativne i zabavne desktop pozadine Samsung Galaxy S9 i S9+ u Srbiji Samsung Galaxy S9 i S9+ predstavljeni u Srbiji Huawei Kirin HUAWEI – Da li je doba veštačke inteligencije stiglo? · · ·