Koliko ste privlačni
U VAZDUHU · urban flash

Možda sebe ne doživljavate kao modernu zlu kraljicu iz bajke o „Snežani i sedam patuljaka“ ali postoji jedno mesto, istina virtuelno, koje će vam rado dati odgovor na pitanje – jeste li i koliko lepi! Zapravo reč je o novoj Blinq aplikaciji koja će vam na jednostavan način otkriti šta „algoritam misli“ koliko imate godina i kako se kotirate na skali koja se kreće od „hmmm“ do „božanski lepi“.

Svaki korisnik Blinq aplikacije, a lako je instalirati je na svom mobilnom uređaju, može da aplouduje svoju fotografiju, jednu ili koliko god želi i dopusti „veštačkoj inteligenciji“ da oceni koliko je dotična osoba sa fotografije atraktivna, kao i da proceni koliko je stara. Neka vas ne zabrine ukoliko na određenim fotografijama ne možete da prebacite više od ocene kakva je „simpatičan/čna“ jer je to samo pokazatelj da vam pod određenim svetlom, šminkom i slično lice izgleda manje privlačno ili starije.

Švajcarska kompanija Blinq, koja pruža mobilne usluge, rešila je da populariše svoj brend tako što će se upustiti u avanturu otkrivanja narcisoidnih crta ličnosti svakog pojedinca, a na vama je da isprobate kako se kotirate na skali koja polazi od ćudljivog „hmmm“ odgovora pa nadalje – ok, zgodan/zgodna, „hot“ , očaravajuće ili „božanski lepo“.
Najbolje će biti da sami proverite svoje vizuelne kvalitete, i to baš ovde!

Fitnes Pogledajte parodiju na različite profile ljudi koji posećuju teretanu Kolumbija Koja je najsrećnija nacija na svetu? Goli kuvar Da li biste probali specijalitete golog kuvara Donald_Trump_Darth_Vader_Darth_Trump_1 Kakve veze sa filmom „Star Wars“ ima Donald Trump · · · · · ·