The-Apple-Collection-fashion-1_cover
U VAZDUHU · flešbek

Kažu da ne postoji negativni publicitet, međutim da li je baš tako? Ne znamo za vas, ali posle pregleda ove kolekcije odeće poznatog tehnološkog giganta iz 1986, drugačije ćemo gledati na njihove inače dosta pauzdane i lepe uređaje.

Ok, osamdesetih su ionako svi izgledali u najmanju ruku šašavo, a nije da ćemo odjednom krenuti da uzimamo modne savete od kompjuteraša, ali zanima nas šta je čelnicima Apple-a bilo na umu kada su se uputili u ovu avanturu.

Sve nas pomalo podseća na drugorazrednu verziju Benneton, Lacoste i Ralph Lauren modnih linija. Tu su obavezne kratke polo majice, ovog puta nošene sa dignutim kragnama (!!!), dukserice u kombinaciji sa šorcevima, šareni platneni kaiševi (i kod muškaraca!) i naravno neizbežni glomazni kačketi sa starim logom Apple-a, koji se ne razlikuju mnogo od onih koje je Trump koristio u izbornoj kampanji prošle godine.

U našoj galeriji možete videti deo ove kolekcije odeće Apple-a, pa procenite sami da li smo bili prestrogi u našoj analizi.

Apple kolekcija odeće iz 1986. Otvori galeriju

Paja Jovanović "Furor Teutonicus" CM retro kutak: “Furor Teutonicus” Paje Jovanovića, slika koje nema Carev most Carev most: Uspomena na prošla vremena cover Da li poznajete njihova prava značenja? cover Kako su ljudi zamišljali budućnost pre sto godina · · ·