Da li biste spavali sa ajkulama?
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ljubitelji akvarijuma i ajkula, čuvajte se! Imamo savršeno putovanje u ponudi za vas, a da li ćete se tamo odmoriti sve zavisi od toga koliko ste zaista hrabri.

Aquarium de Paris je prvi podvodni hotel, u kojem možete provesti noć u društvu morskih pasa. Reč je o okrugloj sobi sa pogledom koji seže u rasponu od 360 stepeni, i nalazi se na morskom dnu, a kao što znate tamo žive i često borave morski psi. U slučaju ovog smeštaja imah čak 35 komada!

Noćenje u najstarijem akvarijumu na svetu, u kojem som ima više od 10 hiljada životinja (više od 500 vrsta), biće mesto odmora za troje srećnih dobitnika, koji će između 11. i 13. aprila ove godine provesti 24 sata u ovom prostoru, ukoliko do 3. aprila pošalju originalan razlog zašto su baš oni ti koji bi trebalo da tamo budu!

Ovaj akvarijum u Parizu otvoren je davne 1867. godine, a inspirisan je knjigom Žila Verna 20.000 milja pod morem. U saradnji sa online platformom za distribuciju i iznajmljivanje nekretnina Airbnb pružiće putnicima i svim zainteresovanim posetiocima mogućnost da rezervišu svoje prenoćište u hotelu. Sobe s panoramskim pogledom uronjene su u bazen u kojem plivaju morski psi, njih čak 35, od kojih vas deli samo debelo staklo. Najvažnije je i na to upozoravaju i zvaničnici da se nipošto ne slikaju selfiji sa ajkulama jer su one veoma osetljive na svaku vrstu takvog osvetljenja i to bi ih moglo prilično unervoziti, a to niko ne želi. Zar ne?

Ako razmišljate da li da se upustite u ovu avanturu, toplo vam preporučujemo da ne gledate čuveni filmski serijal Jaws pre odlaska na spavanje…

Da li biste spavali sa ajkulama?Otvori galeriju
cover1 Futuristička super jahta piramidalnog oblika cover1 Najlepši kamini na svetu (galerija) Palentadžija Paletandžija: Šarm recikliranog drveta Sofa koja vas grli Sofa koja će vas uvek zagrliti · · · ·