Arena Noćni bazar
PULS GRADA · shopping

Na prvom „Arena noćnom Bazaru“ koji se odrzava sutra od 17 časova do ponoći ispred platoa Štark Arene zastupljeni su proizvodi visokog kvaliteta koji snažno i sa ponosom nose sirevi, renomirana vina, nakit, sladoled, domaće rakije, suhomesnati proizvodi, slatkiši, džemovi, ajvari, uzornih poljoprivrednih proizvođača iz gazdinstava Srbije i našeg regiona.

Uz garancije kvaliteta na vrhunskom nivou biće predstavljeni isključivo domaći proizvodi brižljivo uzgajani po najzdravijoj recepturi iz manufakture. Sam pristup dešavanju i u imenu noćni najbolje pokazuje da će ceo Bazar biti jedna scena. Mališani i njihovi roditelji, uživaće u pozorišnim predstavama za najmlađe, uz mnogo smeha sa klovnovima u prvim satima programa. Svi posetioci će moći da se prepuste programu sjajne muzike koji je uzbudjiv, dinamičan, pun zabave. Sve će biti u znaku zadovoljstva, vrhuhske zabave, degustacije hrane i pića.

Ideja „Arena noćnog Bazara“ je da svim posetiocima iz zemlje i inostranstva pokažemo i prikažemo kvalitet i nezaboravan doživljaj srpske hrane, sjajne zabave, neponovljivog provoda ! Ulaz je besplatan. Vidimo se.

Hiro Shoes Hiro Shoes: Luksuzne ženske cipele Ronaldo American Tourister Soundbox Spinner: Na FIFA svetsko prvenstvo sa Ronaldovim omiljenim koferom Levi's 501 LEVI’S 501- Slavi rođendan a poklanja Škrabac Škrabac – 3 cegera po super ceni · · · ·