BeFunky-collage
U VAZDUHU · nagradne igre

Uravnotežena ishrana važan je deo svakodnevnog života, što doprinosi dobrobiti i zdravom životu. Međutim, često nam nedostaje vremena ili ideja za pripremu zdravih obroka. Ali sada postoji odlično rešenje za lakši unos više povrća u vašu ishranu. Argeta predstavlja nove humuse, koji vam u svakom trenutku donose ukusan i zabavan obrok. Na ovaj način, brend je dodao novu kategoriju svojoj priči o uspehu, koja oduševljava i vegane i strastvene ljubitelje mesa, jer dodaje svakoj hrani povrće, koje nam često nedostaje. Nova linija Argeta humusa sastoji se od 3 ukusa: natur, sa crnim maslinama i sa crvenom paprikom.

Šareno, zabavno i ukusno

Novi Argeta namazi donose više povrća u vašu hranu. Pripremaju se na bazi leblebija, koja je puna proteina potrebnih za uravnoteženu ishranu. Namazi sadrže samo prirodne sastojke i ne sadrže konzervanse, pojačivače ukusa, gluten i boje. Zato je svaki zalogaj jedinstven, nudeći pravo prirodno bogatstvo ukusa. Argeta humusi dostupni su u tri šarene varijante, a sa neobičnim kombinacijama ukusa mogu doseći najveće kulinarske užitke. Osnovni ukus je humus natur, prirodna autentičnost koja se krije u ukusu leblebija, osnovnim sastojcima svih humusa. Za razmažena nepca, ukus sa crnim maslinama je pravi izbor, jer kombinuje ukus leblebija sa mediteranskim temperamentom aromatičnih crnih maslina, a ukus crvene paprike dodaje slatku notu svakom obroku.

Uživajte u njima sa maštom

Argetini humusi su najbolji ako dodate malo mašte – možete ih priuštiti sa sveže pečenim hlebom, osmehom, hrskavom šargarepom ili prstima. Načini uživanja u njima su zaista neograničeni, jer su brza i zabavna užina, kako kod kuće, tako i u pokretu. Možete ih koristiti kao osnovu za doručak ili dodatak složenijim obrocima, kao što su tortilja, rižoto ili čorba. Posebno su zabavni ako ih ponudite prijateljima ili porodici kao umak uz rezano povrće ili grisine, i stvorite zadivljujuće kulinarsko iskustvo. Nezaobilazno će upotpuniti vegetarijanska i veganska jela i savršeno obogatiti pripremu jela od mesa. Prepustite se mašti i uživajte u raznovrsnim ukusima Argeta hummusa.

Saznajte koji vam je omiljeni ukus na prvi zalogaj i podelite svoje iskustvo sa prijateljima. #ArgetaLove.

Otkrijte nove Argeta hummuse na humus.argeta.com.

Argeta i City Magazine dele našim čitaocima 5 poklon paketa proizvoda. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete uz šta najradije konzumirate humus.

PWCR 900ml Perwoll nagrađuje verne čitateljke Otvaranje 16. Beogradskog festivala igre Spektakularna završnica 16. Beogradskog festivala igre – delimo karte 1 Vacuslim 48: Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja – delimo nagradu Secanje na bol Margerit Dira (8) „Sećanje na bol – Margerit Dira“ u bioskopima od 4.4 – delimo karte · · · · ·