06
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kad god ste pomišljali kako bi želeli da uredite svoj stan, sigurno su vam prvo na pamet pale obavezne tri stavke: VREME, NOVAC i IDEJA.

Uređenje stana jeste zahtevan, ali može i treba biti i zabavan poduhvat. Ali da li mora i da košta mnogo? Zapravo ne, jer ako date prednost ideji sve je moguće, pa čak i da budžet bude skroman a rezultat sjajan. Za ovaj poduhvat nije uvek nužno davati se u veliki trošak na kupovinu nameštaja, osvetljenja i ponekad dosta skupih molerskih radova i umetničkih dela.

Za početak vodite se najvažnijim pravilom – sve je dozvoljeno dokle god je vama lepo! Iskoristite zanimljive predmete, koje već imate u svom stanu poput sveća, ramova ili ukrasnih kutija i grupišite ih u male celine – mini ambijente. Ako vašem stanu nedostaje boje, uvek je dobra ideja odabrati jedan zid koji sami možete okrečiti u neku osvežavajuću boju koja vam prija. U tom trenutku taj zid postaje vaše platno i savršen prostor koji će naglasiti kompletan stan. Jedino što nedostaje je popuniti platno. U tome vam mogu pomoći art printovi koji će se odlično uklopiti sa vašim postojećim umetničkim delima, posterima ili ličnim fotografijama koje ste uramili. Možete kreirati zanimljive kompozicije sa mnogo manjih formata ili odabrati jedan veći, koji će dominirati u odnosu na nekoliko pratećih manje veličine. Budite otvoreni za kombinovanje u svakom smislu: od boja, preko oblika do samih tema i motiva.

diSTRUKTURA - Cordoba – Granada – SevillaOtvori galeriju

Pogledajte u našoj galeriji izbor radova iz ponude sajta artaporter.rs, a koji mogu da ulepšaju vaš životni prostor:

Kućne biljke Savršene sobne biljke kojima nije potrebno puno nege Balkoni i dekoracija Ideje za uređenje malih balkona i terasa cover1 Object constructors: Kreativna manufaktura mladog bračnog para cover1 Futuristička super jahta piramidalnog oblika