arhitekte_cover
PULS GRADA · shopping

Jevremova 25 lifestyle/concept store, novi prostor u centru grada koji na jednom mestu okuplja stvaraoce likovne i primenjene umetnosti i one koji u njihovom stvaralaštvu znaju da uživaju.

Na istom mestu možete naći i arhitektonski biro Arts & Crafts koji pruža usluge projektovanja i proizvodnje nameštaja i elemenata enterijera. Tu je još i galerijski prostor prilagođen freelancer-ima koji traže radni kutak. U prizemlju se nalazi i coffee bar, za sve koji su raspoloženi da se druže i isprobaju udobni EXTRAFORM i ARTISAN namešaj iz A&C ponude. Donji deo prostora je koncipiran tako da, pored BACKSTAGEdance store-a, specijalizovanog za prodaju baletske opreme, možete naći i prirodnu handmade kozmetiku brenda MANUFAKTURA. Jevremova 25 spaja dizajn, modu, balet i propagira zdrav način života.

AlwaysBright_151 cover Clarks: Cipele za sve prilike Hot Chilli džem Hot Chili Jam: I ljuto i slatko ali prirodno Processed with VSCO with a5 preset Klijent je uvek u pravu: Majice sa duhovitom porukom 4F - winter cover 4F: Originalna kolekcija odeće za zimsku sezonu · · · · ·