pagecover
PULS GRADA · dizajn

Andrés Gallardo i Marina Casal su dizajneri iz Madrida koji su autori ove sjajne kolekcije nakita, tašni i drugih asesoara inspirisanih poznatim romanom Luisa Kerola.

Artikli nose ime brenda Andresgallardo i napraljeni su od najkvalitetnijh materijala. Veliki broj njih, a posebno torbe, su urađeni u netipičnoj kombinaciji kože i porcelana, što ih čini veoma originalnim u današnje vreme. Od boja su uglavnom korišćene žuta, crvena, crna i svetlo roze, s tim da su porcelanski detalji likova iz romana isključivo beli. Za oko su nam zapale zanimljive ogrlice i rančevi, ali ne bi imali ništa protiv da budemo vlasnici i neke od elegantnih kutijica za nakit.

Pogledajte u našoj galeriji koje sve zanimljive proizvode inspirisane Alisom u zemlji čuda možete naručiti na sajtu Andresgallardo modnog brenda.

Asesoari inspirisani „Alisom u zemlji čuda“Otvori galeriju
cover Šta sve možete napraviti od metalnog bureta QLED TV_ Takmičenje u dizajnu postolja za televizore NakeFit: Revolucija u letnjoj obući Nakefit: Revolucija u letnjoj obući polluted-water-popsicles-taiwan-2_cover Sladoledi na štapiću od zagađene vode · · · ·