cover www.travelaway.me
NULL · stilistika

Kada se budete spremali za letnji odmor sigurno ćete se u starom dobrom maniru zapitati: „Šta da ponesem?”. Kako bismo vam unapred olakšali, ali i pomogli da na plaži zasijate u punom sjaju, nudimo vam spisak stvari koje će biti takozvani „must have” ove sezone.

Piše: Isidora Spasić

Srcolike naočare za sunce

Odmor, more i plaža su vam prilika da se potpuno opustite. Iskoristite ih i u modnom smislu, pa zaboravite naočare za sunce tipičnih oblika, već ponesite one koje su u formi dva srca. Bele i roze biće simpatične, a tamno melirane elegantne.

Slamnati kačket

Tokom leta, šešir od slame je uvek dobrodošao. Ali zašto ga ovog puta ne biste zamenili kačketom od istog materijala? Em ćete se zaštititi od sunca, em ćete delovati daleko ležernije, a i modno zanimljivije.

Providni ceger

PVC torbe već nekoliko sezona dolaze u raznim oblicima i varijantama. Iskoristite ovaj trend i za odlazak na plažu, pa stvari ponesite u providnom cegeru. Bilo bi poželjno da ceger ima i jedan dodatni džep, u koji ćete spakovati novčanik i telefon.

Nakit od perlica i školjki

Od sveg nakita za plažu, zbog praktičnih razloga najviše vam preporučujemo narukvice. Ogrlice koje idu tik uz vrat i minđuše sa sigurnom kopčom takođe su u opticaju. Neka boje i oblici budu razigrani, a od materijala nećete pogrešiti sa prozračnim perlama i mini školjkama.

Pletene sandale

Tirkizne pletene sandale sa malom petom biće idealne i za plažu i za večernji izlazak nakon celodnevnog brčkanja. Uz sve će se lako kombinovati, pa ih tokom dnevne varijante uparite sa teksas šortsem i jednobojnim topom, a za večernju varijantu obujte ih uz lepršavu belu haljinu.

Peškir sa porukom

Iako se podrazumeva da će peškiri za plažu biti šareni i veseli, neka pored svoje lepote imaju i poruku. Izgled retro razglednice sa uvijenim slovima učiniće da se osećate nostalgično, a vi pustite da natpis na peškiru bude taj koji će preneti neku lepu poruku.

Mini ventilator u obliku sladoleda

Dok su vam noge u pesku, i sunce vam blago žari kožu, osvežite se uz sladoled. Ali ne samo onaj pravi, već i plastični, koji je zapravo mini ventilator. On će vam pomoći da se brzo rashladite, a možete ga naći i u drugim oblicima, kao što su na primer ananas ili flamingos.

Štraftasta ležaljka za plažu

Jedna od dosadnijih stvari kada ste na odmoru jeste iznajmljivanje ležaljke. Kako biste ovo izbegli sada postoji ležaljka na rasklapanje koju možete poneti sa sobom, a koja vam neće zauzimati puno mesta. Štrafte su uvek u modi, pa je najlepše da izaberete ležaljku sa šarom tog tipa.

Ležaljka za vodu u obliku lista

Mora se priznati da ležaljke za vodu zaista postoje u originalnim oblicima, od labuda do krofne. Ipak, veliki zeleni palmin list obezbediće vam osećaj prave tropske idile dok se bezbrižno njišete na morskim talasima.

Krov koji štiti od sunca

Zamenite suncobran ovim inovativnim i komfornim zaštitnikom od štetnih UV zraka. On će pod hladom držati veću površinu prostora, pa promena položaja sunca neće praviti problem. A ispod ovog krova imaćete dovoljno mesta da se razbaškarite kao kod svoje kuće.

cover Koje će se torbe nositi ovog leta collage Odevni komadi uz koje ćete izgledati 10 godina mlađe collage Šik izdanja na aerodromu u režiji poznatih dama collage 7 kul načina da nosite ešarpu ovog leta · · · · · · · ·