Ksenia-Schnaider-Asymmetric-Jeans-1a
PULS GRADA · moda

Jedne godine su uske farmerke u trendu, a već sledeće se vraćamo zvoncarama. Čini se da modna industrija ne može da odluči šta je od toga lepše nositi. Dvoje dizajnera jedne ambiciozne modne kuće postavili su pitanje: Zašto ne oboje?

Ksenija i Anton Šnajder su vlasnici brenda Ksenia Schnaider, a njihova nova kreacija koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim su farmerke sa jednom uskom nogavicom i drugom koja se širi ka stopalu. Ovaj neobični komad odeće je nazvan asimetrični džins i moguće ga je kupiti na veb-sajtu brenda po ne baš pristupačnoj ceni od 375 dolara. Sa druge strane, ako ste oduvek sanjali da nosite farmerke različitih nogavica, verovatno ništa nije preskupo za vas.

Ostaje da se vidi da li će ovaj trend stvarno zaživeti. Influensere je lako potkupiti da nose bilo šta što je nekom palo na pamet da dizajnira, ali većina ljudi je opreznija kada je u pitanju kupovina neobične odeće, posebno kada je reč o jednom tako klasičnom odevnom komadu kao što su farmerke.

Šta vi mislite o asimetričnom džinsu? Da li će zaživeti kao novi modni trend ili će biti predmet podsmeha kao i mnogi „originalni“ pokušaji pre njega?

Wedding Weekend Beograd (5) - Copy 18. Sajam venčanja „Wedding Weekend” u hotelu Hajat od 8. do 10. februara collage Moschino kolekcija za jesen omaž je Federiku Feliniju page-cover-mijaki Isej Mijaki: Japanski modni revolucionar collage Najseksepilnije kombinacije za ludu novogodišnju noć · · · ·