discussion-2822066_1280
U VAZDUHU · urban flash

U partnerskim odnosima može doći do raznih komplikacija i nezadovoljstava usled pojedinih situacija. Pored toga što bi onaj koji je nezadovoljan trebalo da se požali, ujedno je i na drugom partneru da primeti znakove drugačijeg ponašanja koji mogu odati to nezadovoljstvo.

Iako su svi ljudi jedinstveni na svoj način, između ostalog u trenucima kada su nesrećni, pojedinci u istom horoskopskom znaku mogu imati slične obrasce ponašanja. To može pomoći u utvrđivanju činjenice da nešto nije u redu sa vezom i da je vreme za reagovanje. Najbolje je o svemu popričati, ali ovi znakovi mogu da vam sugerišu da je došlo vreme za akciju.

Ovan

U slučaju nezadovoljstva ili neispunjenosti, ovnovi imaju tendenciju da se povuku u sebe. Kada je u pitanju veza, to se može odraziti kao nedostatak zainteresovanosti za seks i manje ispoljavanje intimne strane.

Bik

Bikovi ne samo da vole da ugađaju sebi, već i da to podele sa partnerom. Jedan očigledan znak da nešto nije u redu je kad počnu da odbijaju večere ili izlaske sa vama. Nesreća se izražava kroz odsustvo želje za luksuzom i udobnošću.

Blizanci

Kao znak koji voli da razgovara i povezuje se sa ljudima, u slučaju nezadovoljstva blizanci mogu odjednom utihnuti. Tišina i odsustvo razgovora punih ideja pokazatelji su da morate nešto preduzeti kako biste otkrili šta ih tišti.

Rak

Rakovi su brižni i posvećeni svom partneru i ako to počne da nedostaje u vezi, moglo bi značiti da su nesrećni. To može biti niz malih znakova pažnje i postupaka koji su nestali, poput kuvanja kafe dragoj osobi ili zajedničko spremanje večere.

Lav

Kod lavova je obično prisutna želja za druženjem, izlascima i kreativnim ostvarivanjem. Ako počnu da odbijaju izlaske ili se čini da više ne žele da se zabavljaju kao ranije, to može biti signal da u vezi ima problema koji se odražavaju na njih.

Devica

Specifičan način na koji device ispoljavaju nezadovoljstvo partnerom jeste da kritikuju i osuđuju svaki njegov potez i postupak. U takvim slučajevima, njima ništa neće biti dovoljno dobro, ma koliko se vi trudili.

Vaga

Za razliku od drugih znakova, vage će pokušati da se osmehuju i budu jake čak i kada im uopšte nije do toga. Ono po čemu se može primetiti da je u pitanju fasada jeste da se sve više isključuju iz stvarnosti i druženja i umesto toga okreću ka sebi.

Škorpija

Nezadovoljne škorpije imaju tendenciju da nekako napakoste partnerima. Kao da postoji razlog zbog kog bi trebalo da se osvete, one su tada veoma razdražljive. To se mora rešiti kroz razgovor čim dođe do ovakve situacije.

Strelac

Najveći znak da je strelac nesrećan je kada prestane da se šali i počne da sagledava sve sa negativne strane. Naleti pesimizma nisu tipični za njih i oni će vam reći da se sa njima nešto ozbiljno dešava na ličnom planu.

Jarac

Jarci svoje nezadovoljstvo ispoljavaju ledenim odnosom sa partnerom. U tim slučajevima, oni će vas potpuno izolovati od sebe i skoro prestati da vam se javljaju. Ponekad im treba malo vremena nasamo, ali to ne sme prerasti u dugoročnu situaciju.

Vodolija

Vodolije su još jedan znak koji nesreću može probati da leči sam na svoju ruku. One takođe umeju da se osame i odbiju pozive za druženje. Tada neće ličiti na sebe i o tome se mora razgovarati kako bi se rešilo na vreme.

Ribe

U trenutku kada žele da se osećaju bolje, ribe mogu da se mentalno isključe iz svakodnevice i posvete se nečemu što im prija. Ako stalno ponavljaju samo tu akciju, ili ako na primer iznenada spavaju mnogo više nego ranije, to je alarm da treba videti šta im to smeta.


503EB87400000578-6173213-image-m-34_1537097803732 Ovo je tajna najstarije osobe u Velikoj Britaniji collage Duhoviti parovi koji će inspirisati svaku vezu 542bc370-489c-4fa1-a3b7-ffcf64a46cdd-bustle_102416_233 3 ključna koraka da ponovo pronađete ljubav Butan - hram posvećen penisu U kakvoj su vezi kult penisa i sreća? · · · · ·