big-domain-split-second-city-1-cover
U VAZDUHU · svet

Kako je moguće obuhvatiti svo bogatstvo kulture jednog grada u samo jednoj slici? Britanska turistička kompanija The Big Domain je pokušala da nam pruži nešto najbliže tome, korišćenjem tehnike stvaranja tzv. kompozitnih fotografija.

Naime, oni su 10 slika svakog grada uklopili u jednu tako da su elementi svake od njih vidljivi golim okom ako se koncentrišemo na detalje fotografije.

Od Hongkonga do Njujorka, svaka kompozitna fotografija je napravljena sa ciljem da prikaže energiju datih gradova i inspiriše ljude da ih posete i uživaju u njihovoj lepoti i karakterističnoj atmosferi koju pružaju.

U našoj galeriji možete videti kako izgledaju kompozitne fotografije Istanbula, Moskve, Tokija, Londona i drugih svetskih metropola.

Moskva (Rusija)Otvori galeriju
top-ten-cover Ove zemlje mogu očekivati najveći pad populacije 955430495642251266-png__700 Nevreme u Tokiju: Skulpture od snega cntraveler_70-people-70-countries-say-cheers-native-language_cover Naučite da kažete „živeli“ na različitim jezicima pagecover Nemačke kuglane liče na svemirske brodove · ·