dz
PULS GRADA · moda

Dan zaljubljenih je iza ugla. Možda već pomalo panično birate restoran ili poklon za ovaj, kako bi trebalo da bude, dan ljubavi. Ako verujete u magične moći tog famoznog 14. februara, koji može da dovede do večeri pune strasti i romantike, onda sigurno brinete i o tome kako ćete se obući tokom slavlja…

Naravno, ako vam je Dan zaljubljenih bitan i želite da ga provedete uz voljenu osobu, možete da odaberete aufit koji će poručiti „Budi moj“. Sledi nekoliko predloga.

1. Crvena haljina
Creveno se vezuje za ljubav i strast, na vama je da odaberete dužinu i procenite koliko toga će haljina da otkrije, a šta će ostati misteriozno. Verovatno će to sve zavisiti i od mesta za koje se odlučite da na njemu proslavite Dan zaljubljenih.

Sa crvenom haljinom nema greškeOtvori galeriju

2. Kežual
Ako zaista nemate nekakve uzbudljive i luksuzne planove na umu, kežual garderoba je i više nego dovoljna. Možete je eventualno začiniti nekim crvenim detaljem, pantalonama ili sakoom, ali možda i nema potrebe. Zaista ne morate pridavati značaj ovom danu ako vam on nije bitan.

3. Ružičasto je u modi
I ove godine je ružičasto u modi. Iako je crvena boja ta koja se najčešće vezuje za Dan zaljubljenih, ni ružičasta ne zaostaje mnogo iza nje. Haljina uz telo je odličan izbor, uz čoker, iste boje, kao dovoljan komad nakita i duboke čizme.

4. Ako niste baš lude za roze bojom, a želite da Dan zaljubljenih bude malo drugačiji, uvek je tu ljubičasta boja. Pantalone ili haljina, na vama je da odaberete, a do sada ste već sigurno i same otkrile da ova boja odlično ide uz sve tonove kože, pa i kose!

Ljubičasto je seksiOtvori galeriju

5. Zlatna za smele
Ako zaista želite da zasijate na Dan zaljubljenih i osećate se kao kraljica, obucite boju koja je vekovima krasila kraljice! Zlatna nije za svakog, samo za one koje se usude da izađu van ustaljenih okvira.

6. Šljokičavo
Ako vam je Dan zaljubljenih praznik i prilika za veselje, onda su šljokice nezaobilazne! One mogu biti deo garderobe ili ih nosite na licu. Ako vam se slavi, slavite.

7. Plava je najtoplija boja
Ako nećete previše da se ističete, a samo želite da izgledate elegantno, plava haljina je idealno rešenje. Plava je istovremeno romantična, nežna i seksi boja. Savremena elegancija je nezamisliva bez plave, a ako vam treba poseban dokaz proverite šta nose kraljice, princeze i Prve dame kad je vreme za svečanost!

muška moda Muška garderoba koja iritira žene cq5dam.web.976.603 H&M: Ključni odevni komadi za svakog muškarca Valentinovo-Cheek by Lisca Iz „Lisce“ stižu srca za Dan zaljubljenih coverfashionselection Konkurs za modne dizajnere na 30. Fashion Selectionu · · ·