instagram automobili
PULS GRADA · auto

Instagram nije samo mesto za hipstere, starlete koje puće usta, slike hrane, beba i životinja, već su u posledne vreme u ekspanziji i profili posvećeni ljubiteljima automobila.

Na njima se mogu pronaći fotografije automobila iz svih kategorija, od sportskih modela i bolida iz formule jeda, pa do džipova i oldtajmera.

Predstavljamo vam 5 najboljih takvih Instagram profila po našem izboru koji će vas sigurno naterati da unapredite vaša „kolica“, a ako za to nemate finansijskih mogućnosti, onda bar operete kako valja za jedan dobar foto sešn!

1. BlackList

Ovaj Instagram profil okuplja grupu entuzijasta za automobile iz Kalifornije. Na njemu možete videti slike najmodernijih automobila, kao i starijih popularnih modela, a ponekad i slike satova i lepih devojaka.

2. Jamey Price

Iako mu je mesto stanovanja daleki Šarlot u Sjedinjenim Američkim Državama, Jamey Price redovno putuje po svetu ne bi li uslikao najbolje fotografije na trkama Formule 1.

3. Petrolicious

Na ovom profilu ćete pronaći najlepše slike klasičnih modela automobila koji i dan danas plene svojim vanvremenskim stilom.

4. ItsWhiteNoise

Mlada fotografkinja Elizabeth White drži ovaj profil, posvećen pre svega tzv. hiper automobilima.

5. CARLiFESTYLE

Kao najposećeniji profil na listi sa čak 2.2 miliona pratilaca, CARLiFESTYLE nudi veliki izbor slika najrazličitijih tipova automobila, sa akcentom na sportska vozila.

Aston Martin DBX Aston Martin DBX koncept: Džejms Bond na autoputu Beogradski sajam automobila Najtraženiji četvorotočkaši do 10.000 evra u Srbiji Range Rover Sport HST Range Rover Sport HST: Tvrđava za trku i bespuće road-safety-1000x500 10 zemalja u kojima je vožnja najopasnija ·