Džinovski pas
fotografija

Fotograf Christopher Cline i njegov pas pravi su manekeni Photoshopa. Kada se preselio iz Virdžinije u Minesotu, pre nekoliko godina, ovaj umetnik bio je veoma usamljen i nostalgičan. Njegova devojka je želela da njegova česta loša raspoloženja popravi dovevši u kuću Judžija, psa koji ne samo da je Christopheru popravio raspoloženje, već mu je pokazao mnoge lepote jednostavnog života o kojima ovaj do tada nije ni sanjao.

Cline je rekao kako sama ideja da ima psa o kojem mora da brine za njega nije bila sreća na prvu loptu, ali kada je sa Judžijem proveo samo nekoliko nedelja toliko ga je zavoleo da danas ne može da zamisli da bez njega provede više od nekoliko sati. Njih dvojica su danas takoreći nerazdvojni, a umetnička dela koja nastaju mahom su posvećena ovoj velikoj psećoj mazi.

Judži je pomogao Clineu da otkrije lepote poznatog programa Photoshop, a kako mu se učinilo da je dobra metafora suština dobre fotografije, rešenje je pronašao u smanjivanju sebe na originalnim radovima i uvećavanju Judžija. Tako danas njegovi radovi imaju dosta zajedničkog sa knjigama namenjenim deci, i to ga posebno raduje.

Život fotografa Christophera Clinea se sasvim promenio kada je upoznao JudžijaOtvori galeriju
Države bez granica Kako zaista izgledaju slobodne granice Ljubav na fotografijama Trenuci ljubavi uhvaćeni na fotografijama Novi dobitnici Oskara Devojčice kojima treba dodeliti Oskara Neobične uniforme stjuardesa Neobične uniforme koje su nekada nosile stjuardese · ·