baba-vanga
U VAZDUHU · flešbek

Uprkos tome što je umrla još 1996 godine, Baba Vanga, poznata kao balkanski Nostradamus, ostavila je svoja predviđanja sve do 51. veka, koji je označila kao kraj sveta. A evo šta je bugarska proročica imala da kaže za 2019. godinu.

Svetu slede ogromni zemljotresi i veliki cunamiji koji će izbrisati Pakistan, Indiju, delove Kine, Japana i Indonezije, kao i delove Aljaske. Smatra se da je ona uspešno predvidela cunami iz 2004. godine, a za 2019. još je videla i ekonomsku katastrofu. Rusija se spominje u kontekstu pokušaja atentata na Putina, a očekuje se i da će je pogoditi jedan meteorit.

Za Donalda Trampa je predvidela da će ga zadesiti čudna bolest od koje će imati probleme sa sluhom, a patiti od vrtoglavice i zujanja u ušima. Zanimljivo je da je američke diplomate na Kubi i u Kini ove godine zadesio vrlo sličan problem. Baba Vanga je bila slepa proročica koja je sa 12 godina izgubila vid prilikom velike oluje. Nakon što je nestala na nekoliko dana, navodno je dobila prvu viziju i od tada je predviđala mnoge događaje.

nostradamus-2019-prediction-ww3-war-usa-russia-china-superpowers-748277 Šta je Nostradamus predvideo za 2019. godinu? victoriafernandez-tea_header Čaj proslavlja još jedan rođendan collage Šta je pre 50 godina muškarce najviše privlačilo kod žena collage Ovako su se poznate ličnosti provodile u Veneciji sredinom prošlog veka · · ·