Maybelline
PULS GRADA · lepota

Otvorite tašnu bilo koje žene. Bez obzira na godinu rođenja, u njenoj tašni ćete sigurno naći balzam za usne – tog večitog ženskog saputnika koji otklanja isušenost i čini usne mekim i glatkim. Želite osećaj hidriranosti koji traje dugo?

Maybelline New York je uz pomoć Baby Lips balzama za usne to omogućio. Posle dve godine istraživanja i uspešnog lansiranja proizvoda u Aziji i SAD, sada je Evropa na redu da otkrije buntovnički novi balzam u upadljivim, modernim stikovima koji neguje kožu.

Maybelline New York sa uzbuđenjem predstavlja Baby Lips balzam za usne ženama širom sveta. U pitanju je napredna negujuća formula koja sadrži specijalan ekstrakt tigrove trave, a upakovana je u stik prkosnog dizajna – zbog čega Baby Lips balzam za usne predstavlja hidratantno osveženje za usne i oči.

Baby Lips balzam hidrira usne odmah posle nanošenja i obezbeđuje hidrataciju narednih osam sati.

Ovi neverovatni efekti su rezultat jedinstvene mešavine moćnih sastojaka kao što su aloja, med i velika koncentracija putera karita. Kombinacija vitamina sa ovim sastojcima, zajedno sa ekstraktom biljke tigrova trava, poboljšavaju izgled i teksturu usana, koje ostaju hidrirane tokom osam sati.

Baby Lips balzam takođe štiti usne od isušivanja i oštećenja koje izaziva sunce zahvaljujući faktoru SPF 20. Svi ovi ključni efekti nalaze se u jednom šarenom, modernom stiku – Baby Lips balzam za usne predstavlja novi aksesoar koji morate imati.

Frizure Pet frizura koje Francuskinje najviše vole Jesenji parfemi Jesenji parfemi Najseksipilniji muškarac u 2014. godini Ko je odneo titulu najseksipilnijeg muškarca u 2014. godini Kozmetika u koju vredi uložiti Pet kozmetičkih proizvoda u koje vredi uložiti ·