Back to school
U VAZDUHU · grad

Još jedno leto je iza nas, ali kraj leta ne znači i kraj zabave. U Stadion Shopping Centru vas 26. i 27. avgusta, očekuje bogat program uz fantastične popuste vaših omiljenih brendova.

Dok većina mašta o sledećem odmoru na nekoj zanimljivoj destinaciji, kraj avgusta nas podseća na povratak u školske klupe i dane u kojima ćemo bezbrižan period raspusta i odmora privesti kraju i zameniti ih svakodnevnim školskim aktivnostima.

Pre povratka u školu potrebno je obaviti sve neophodne pripreme, kako bismo spremni dočekali prvo školsko zvonce. SC Stadion rešio je da obeleži završetak leta uz fantastičan program koji će trajati dva dana. Posetioce očekuje niz aktivnosti, edukacija i zabave za celu porodicu, a priliku da obnove svoje garderobere pred početak jesenje sezone imaće svi koji se ovog vikenda budu našli u SC Stadion.

Opremite sebe i decu za predstojeću školsku godinu, častite se sjajnim šopingom i priuštite sebi i svojim mališanima nezaboravnu zabavu. Vidimo se u Stadion Shopping Centru!

horizontalni vizual_cover Arts & Crafts Concept: Imate ugostiteljski objekat? Fenomen Beograd je dobio svoj FENOMEN! Lego Man u Beogradu Misteriozna poseta Beogradu Leila_cover City letnja preporuka #27: Leila Records – za ljubitelje muzike · · · · · · ·