Bajka o mrtvoj carevoj kćeri
U VAZDUHU · nagradne igre

“Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ je predstava talentovanih studenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Rađena je po tekstu jednog od najpoznatijih savremenih ruskih pisaca Nikolaja Koljade, koji će boraviti u Beogradu početkom sredinom aprila na Prvom festivalu savremene ruske drame.

U ovoj predstavi imamo priliku da upoznamo likove iz različitih slojeva društva koje sve povezuje jedna potreba – potreba da se bude voljen. Bazično, svi ljudi su isti, samo na putu da ostvare svoje potrebe služe se različitim sredstvima, pa tako u predstavi vidimo da se pripadnici marginalnog sloja društva služe kriminalom, nasiljem ne bi li osetili kako je to biti voljen.

Predstava “Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ nagrađena je na festivalu “Koljada plays“ u Rusiji, a pred beogradskom publikom biće izvedena 17. marta u 20 časova, na sceni Kult u UK Vuk Stefanović Karadžić.

UK Vuk i City Magazine dele čitaocima 5 puta po dve ulaznice za ovu predstavu. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu, potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koje vam je omiljeno književno delo ruskog autora.

Plazma Festić Vodimo vas na Plazma Festić Nagradna igra Nagradna igra „Tvoj stil, tvoj grad“ – na korak do putovanja iz snova Sorentino Poklanjamo roman „Svi su u pravu“ Paola Sorentina Sladoled Sladoled u svako doba – delimo pet paketa omiljene poslastice