coverceskasume
KULTURA · fotografija

Janek Sedlar je češki fotograf koji ima talenat da od šuma u svom podneblju napravi slike koje izgledaju kao prizori iz bajki. Inspiraciju pronalazi u svakodnenim momentima i svojim mislima i osećanjima, ali za njegov kreativni rad ipak je ključno vreme provedeno napolju na nekim od najlepših lokacija Češke.

On se trudi da u šumama provede bar nekoliko dana kako bi upio atmosferu divljine i učinio svoje fotografije što upečatljivijim. „Volim da na momente promenim svoje stanje ume i na neki način ponovo se vratim u detinjstvo, kada sam živeo za trenutak i nisam mnogo bio opterećen razmišljanjima o budućnosti“, izjavio je Janek Sadler povodom svoje nove kolekcije fotografija.

U našoj galeriji možete uživati u predivnim prizorima čeških šuma, a više radova ovog talentovanog fotografa možete pronaći OVDE.

Bajkovite šume ČeškeOtvori galeriju
pagecover Najbolje fotografije pomračenja Sunca page_cover Pogled iz ptičje perspektive na naš posao naslovna Nezaboravne fotografije s godišnjeg odmora cover Neobične fotografije ljudi širom sveta · · ·