Luis Kerol - Alisa u zemlji čuda
U VAZDUHU · urban flash

Američka grafička dizajnerka Dinah Fried autorka je ove divne serije fotografija koja je jednostavnim sredstvima i postupcima verno dočarala neka od omiljenih velikih literarnih dela.

Knjiga pod naslovom Fictitious Dishes: An Album of Literature’s Most Memorable Meals sadrži preko 50 fotografija na kojima su postavljeni obroci likova iz važnih literarnih dela – onako kako ih je autorka pročitala i zamislila. Ovaj koncept Dinah Fried primenila je na neke klasike poput Alise u Zemlji čuda, Olivera Tvista ili Lovca u žitu, ali i na moderna ostvarenja poput Devojke sa tetovažom zmaja. Izuzetno maštovita serija fotografija uvući će vas dublje u sve knjige koje ilustruje, a autorka je uspela da minimalnim sredstvima uhvati suštinu raznih kompleksnih priča; da je to tako možete se uveriti i u našoj galeriji.

Luis Kerol - Alisa u zemlji čudaOtvori galeriju

Memorijalni centar Memorijalni centar u Norveškoj: rupa koju nije moguće popuniti Deca reaguju na telefon sa brojčanikom Kako deca reaguju na telefon sa brojčanikom? Pizza Hut Touch-screen stolovi kao budućnost naručivanja u restoranima Pirelli 50 godina Pirellijevog kalendara · · ·