Fabulous Fashionistas
PULS GRADA · moda

Britanska dokumentarna serija „Fabulous Fashionistas“ prati nekoliko žena, neke od njih imaju više od 80 godina, koje veruju da bavljenje stilom nije samo zanimacija za mlade.

Njih šest u proseku imaju po 80 godina, nijedna nije imala plastičnu operaciju i sve dele opsesiju modom. Upoznajte bake iz serije Fabulous Fashionistas.

One smatraju da starost ne znači smrt i da ako ste voleli lepo da se oblačite u mladosti, nema razloga da prestanete to da radite i u ozbiljnijim godinama. U seriji, koja se emituje na britanskom Channel 4, ove gospođe pričaju o svojim iskustvima, odnosu prema modi, ljubavi i gubitku. Jedna od junakinja serije Fabulous Fashionistas kaže: „Želim da promenim šta ljudi misle o starosti. Mislim da modni svet još uvek nije spreman za nas“.

Fabulous FashionistasOtvori galeriju

 

Pirelli kalendar - jul 2014. Helmut Newton u jubilarnom Pirelli kalendaru Roze kratki kaput Zara Roze kaput protiv tmurne jeseni David Bowie Louis Vuitton David Bowie u reklami za Louis Vuitton Chuck Taylor All Star Climber - 9.990 din (2) (1) Converse – brend sa stavom ·