MARK4201
U VAZDUHU · promo

Treću godinu zaredom, kompanija Imlek i brend Balans+ podržali su tradicionalnu noćnu ski cross trku koju organizuje Gorska služba spasavanja na Kopaoniku.

Cilj ove trke na snegu je promovisanje sigurnosti i popularizacija pravila ponašanja na ski stazama, sportskih vrednosti i negovanje sportskog duha. Prave sportske vrednosti nezamislive su bez pravilne i izbalansirane ishrane, i zato je i ove godine prijatelj trke Balans+ jogurt, koji je doprineo da učesnici sportske avanture sa lakoćom savladaju sve prepreke i uspešno stignu do cilja.

Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

„Veliko nam je zadovoljstvo što sa brendom Balans+ već treću godinu zaredom podržavamo ovu sjajnu sportsku manifestaciju, koja promoviše bezbednost, zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Klinička studija KBC Bežanijska Kosa, sprovedena na 50 ispitanika sa funkcionalnim poremećajima digestivnog trakta, dokazala je da Balans+ jogurt reguliše varenje nakon 10 dana redovnog korišćenja. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji probiotika i vlakana koji povoljno deluju na digestivni trakt, Balans+ podstiče varenje i ubrzava metabolizam, što je posebno značajno za sportiste i fizički aktivne osobe“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Predstavljanje nove knjige Uroša Petrovića McDonald’s poklonio deci sto knjiga Uroša Petrovića Moja Kravica coko krem2 Moja Kravica čoko krem – prvi čokoladni krem od mleka Nike React Land igrica Nezaboravno Nike Epic React iskustvo u srcu Beograda naslovna Vi birate novi Grand kafa jedinstveni set · · · · ·