BeoBalet Mala Sirena
PULS GRADA · deca

Baletska bajka „Mala Sirena“ je predstava za malu i veliku decu koja će se održati u velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, u nedelju 2. juna u 18.30 časova. Biće to baletski spektakl u okviru koga će nastupiti preko 200 malih BeoBalet balerina iz Beograda, Loznice i Kovina. Publika će imati priliku da uživa u 25 koreografija, dramatičnom zapletu i specijalnim gostima.

Mala Sirena je bajka koju obožavaju sve generacije. Deca različitog uzrasta uživala su u radu i stvaranju originalne baletske predstave Mala Sirena koja se odvija u dalekom kraljevstvu Atlantida. Ova baletska bajka je zapravo univerzalna priča o jednoj porodici, društvenim normama i neustrašivoj devojčici koja je hrabra i radoznala. Publika ima priliku da prati avanture Male Sirene, ali i svih drugih stanovnika ovog čarobnog kraljevstva. Balerine su maestralno prikazale u predstavi mešanje dva sveta, zatim borbu dobra i zla, kao veliko finale predstave pobedu ljubavi, vere i dobrote!

BeoBalet je škola za decu koja postoji već deset godina na više lokacija u Beogradu i dva grada Srbije. Do sada je kroz školu prošlo više od 2500 dece uzrasta od 3 do 15 godina. BeoBalet je postao prepoznatljiv po svom autentičnom planu i programu koji stimuliše sveobuhvatni razvoj dece kroz interaktivne umetničke časove i radionice – baleta, muzike, glume, gimnastike i joge.

BeoBalet „Mala Sirena" Otvori galeriju

Detinjstvo je roditelj čovekove ličnosti i to je citat na kome se godinama gradi BeoBalet. Zato se trudimo se da detinjstvo naše dece bude posebno, bajkovito, i srećno!

Group of playful kids having fun while skipping jump rope. Zaboravljene igre za decu kojima je vreme da se vrate (II deo) page-bebe Tata fotograf je odlučio da napravi zvezde od svojih beba blizanaca cover www.pecanpark.com Zaboravljene igre za decu kojima je vreme da se vrate (I deo) pjimage (33) Kako da decu naučite vrednosti novca · · ·