Bafe
PULS GRADA · moda

Modna manifestacija Balkan Art Fashion Event (BAFE) održava se od 25. do 29. novembra na više lokacija u Beogradu. Mladi dizajneri iz Srbije i regiona, kao i naši poznati blogeri i stilisti aktivno će učestovati u revijama, radionicama i izložbama koje će činiti manifestaciju.

Prva dva dana biće rezervisana za revije dizajnera iz Italije, Hrvatske i Srbije koji će u prostoru Mikser Hausa prikazati svoje najnovije kolekcije. Autentičan izgled i atmosfera kluba Drugstore staviće nov akcenat na revije dizajnera iz Crne Gore, BiH kao i domaćih dizajnera koje će se održati trećeg dana.

Vizuelni doživljaj koji prati svaki performans na BAFE-u biće pojačan efektima koji će dati nov i drugačiji kontekst svakom komadu odeće i modelu koji ga nosi.

Jelena Višnjić, naša poznata modna blogerka održaće uzbudljivo predavanje o važnosti praćenja sopstvenog instinkta i inspiracije kada je moda u pitanju, dok će nam konceptualni pogled na modu kroz izložbu “Live dools” pružiti studenti škole Mod’Art  i dizajnerka Marina Mićanović.

Petog dana posetioce očekuje i izložba fotografija Slučajni prolaznik autorke Ivane Ilić. Ona će pokazati svu raznolikost i neobičnost običnih ljudi u gradskom prevozu viđenih okom jednog kostimografa. Predavanja i izložbe biće održane u baru Zavod.

Solange Kombinezon za zimsko venčanje Nick Waplington/Alexander McQueen Nick Waplington/Alexander McQueen: Jedan intiman portret Kombinujte dezene poput blogerki Kombinujte dezene poput modnih blogerki Kendall Jenner Kendall Jenner: Od rijalitija do modnih pista