naslovna-balkan-fun-akcija-aranzmani-leto-2019
PULS GRADA · destinacija

Turistička agencija Balkan Fun kao i uvek vodi računa o svojim putnicima, pa je već sada za njih pripremila atraktivne letnje destinacije i aranžmane koje do 2. marta možete rezervisati po najpovoljniim cenama.

Ne čekajte zadnji čas! Krenite sa planiranjem letovanja koje će, uz ovako povoljne ponude i programe putovanja, sigurno osloboditi budžet za užitak na moru. Ponude za jeftina letovanja 2019. u Balkan Fun turističkoj agenciji su pred vama, pogledajte o kojim destinacijama je reč.

Grčka letovanje – najpovoljniji aranžmani za ostrva i kopnene oaze

Ukoliko je vaša omiljena destinacija za odmor Grčka, provedite ga na najpopularnijim letovalištima uz zanimljive obilaske i odličan provod. Uz Balkan Fun možete iskusiti čuveni provod na Zakintosu i Krfu, ili obići najlepše plaže Lefkade. Ovo su aranžmani koje možete rezervisati po povoljnim cenama:

  • Kefalonija – od 110 €
  • Kavos – od 115 €
  • Zakintos – od 145 €
  • Evia – od 145 €
  • Lefkada – od 150 €
  • Lutraki – od 170 €

Turska letovanje – prelepi predeli i znamenitosti

Turska je zemlja koja je oduvek privlačila turiste, pa je odmor u njenim najpoznatijim letovalištima prilika da se upoznate sa svim čarima ove države. Za vas smo spremili ponudu za grad koji je omiljena letnja destinacija za sve generacije, a posebno za mlade koji osim odmora očekuju i provod. Rezervišite putovanje i iskoristite first minute ponudu za: Kušadasi – od 155 €.

Španija letovanje – brojne plaže sa plavom zastavicom

Plaže koje nose plavu zastavicu, koktel u ruci, tapasi, a potom i – provod do jutra. Da li ovako zamišljate letovanje? Ako je odgovor pozitivan, nema sumnje da je vaša idealna destinacija za leto Španija. Uz Balkan Fun program putovanja obiđite i čudesnu Barselonu. Sve je ovo moguće uz aranžman za poznato špansko letovalište: Ljoret de Mar – već od 295 €.

Italija letovanje – aranžmani za nesvakidašnje letovanje 2019.

Uz Balkan Fun po najpovoljnijim cenama možete rezervisati odmor u jednoj od najpoželjnijih evropskih destinacija, a deo programa putovanja su i posete čuvenom Rimu i Veneciji. Ukoliko vas privlači letovanje u Italiji, onda je idealan aranžman za vas: Sicilija – od 270 €.

stop smoking Na ovoj plaži više neće biti duvanskog dima TOSKANA Evropa sa Filipom 9855222-6681347-The_futuristic_Nine_Hours_hotel_is_popular_among_tourists_and_Ja-a-70_1550676093571 Najneobičniji smeštaji u Japanu elysium Evropa dobija prvi „inteligentni“ grad u Španiji · · · · · ·