Bašta iz bajke
fotografija

Kako vaše cveće uspeva na visokim temperaturama? Da li se polako pripremate za jesen ili je još uvek suviše rano za presađivanje vaših biljaka? Novi trend u baštovanstvu jeste da se od razbijenih saksija napravi nešto korisno, a istovremeno i lepo. Dakle, za slučaj da gajite cveće, ali da ste i nespretni, pa vam se dogodi da povremeno ispustite saksiju ili ćup u kojem držite biljke, nemojte ga baciti!

Upravo od takvih okrnjenih stvari može se napraviti kreativni vrt ili aranžman, baš kao iz bajke. Verovatno će pobornici feng shui filozofije imati nešto protiv, jer je poznato da polomljene stvari ne treba baš niti iz jednog razloga držati u kući, ali budite dovoljno slobodni, maštoviti i ubedljivi i uverite ih u suprotno. Vaše biljke, ako su i malo slične ovima na fotografijama neće imati baš ništa protiv!

Bašta iz bajkeOtvori galeriju
Bezbrižno detinjstvo Bezbrižno detinjstvo Najlepši dvorci na svetu Najlepši dvorci u Evropi Adrenalinska fotografija Adrenalinske fotografije Svetionici širom sveta Svetionici širom sveta · · · · ·