Bambi Vafel kajsija mockup
U VAZDUHU · nagradne igre

Kompanija Bambi je i ovog proleća obogatila svoju ponudu napolitanki novim, jedinstvenim ukusima i time obradovala svoje potrošače.

Savršeni spoj kremastog fila i hrskavog vafla Bambi Napolitanki, upotpuniće prefinjen ukus kajsije, dok za ljubitelje kafe predstavljamo Bambi Napolitanke sa bogatim ukusom kapućina. Svaki sladokusac teško će odoleti ovim novim i izvanrednim ukusima.

Bambi Napolitanke su idealne za deljenje, upotpuniće vaše svakodnevne rituale ispijanja kafe ili čaja kao i za neformalno poklanjanje prijateljima ili dragoj osobi.

Pored već dobro poznatih ukusa slasnih Bambi Napolitanki, kao što su: mleko-lešnik, čokolada, lešnik, limun, jagoda-šlag, crna i bela čokolada, malina-kakao, potrošaći od sada mogu uživati i u ova dva nova, jedinstvena ukusa: capuccino i kajsija.

Uživajte u slatkim razgovorima i zasladite priču Bambi Napolitankama!

Bambi i City Magazine našim čitaocima dele 3 slatka poklona. Sve što treba da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji je vaš omiljeni ukus napolitanki i kako najradije uživate u njima.

Grand Aroma_Nagradni konkurs_Uživanje za pamćenje Grand Aroma kafa poklanja setove koji vam mogu doneti „Uživanje za pamćenje“ Bioskop 1920x1080 „Rock Symphony“ iz Bitolja 4. maja u Kombank dvorani – delimo ulaznice BeFunky-collage Argeta predstavlja nove humuse – delimo poklone PWCR 900ml Perwoll nagrađuje verne čitateljke · · ·