Vafel Mleko i lešnik
U VAZDUHU · promo

Nakon što je obeležila 50 godina uspešnog poslovanja i kontinuiranog rasta, kompanija Bambi je ove godine sve potrošače obradovala novom ponudom na tržištu vafla. Od početka marta 2018. godine potrošači imaju priliku da probaju potpuno nove Bambi Napolitanke. Naš brend Yo D’Oro, ustupio je mesto novoj, unapređenoj ponudi na tržištu.

Bambi Napolitanke ispunjene su sa 80% najkremastijeg fila, izuzetne finoće, koja se sasvim nežno, poput čokolade, topi u ustima. Hrskavi vafl je tu da upotpuni doživljaj uživanja u omiljenoj poslastici. Idealne su za deljenje bilo da se konzumiraju kod kuće sa najdražima ili prijateljima, za trenutke uz kafu ili čaj, za specijalne moje trenutke, kao i za neformalno poklanjanje nekoj dragoj osobi.

Pored dobro poznatih ukusa na tržištu vafla kao što su mleko-lešnik, čokolada, lešnik, limun i jagoda-šlag, pripremili smo i dva potpuno nova, jedinstvena ukusa kao što su crna i bela čokolada i malina-kakao.

adidas žurka Beograd uhvaćen u mrežu: Kako je bilo na adidas žurki Kolaž McDonald's McDonald’s vas vodi na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvu DSC00245-cover Gudmark Group: Novo ruho sportske dvorane Rosa Erkić i Nemanja Brković, kompanija Bambi Plazma najomiljenija kod potrošača · · ·