Visa Infinite kartica
U VAZDUHU · promo

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije je dodatne funkcionalnosti čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svetu.

Visa Infinite pripada grupi premium debitnih kartica i dizajnirana je na način da svojom ekskluzivnošću i ličnim privilegijama koje pruža zadovolji zahteve klijenata čiji životni stil ili poslovne potrebe traže nešto više. Pored standardnih funkcionalnosti, ova kartica korisnicima daje pristup jedinstvenim pogodnostima i servisima od kojih su jedan od najvažnijih usluge konsijerža, čiji je cilj da klijentima omogući personalizovani doživljaj ili servis koji ponekad izgleda nedostupan.

Ovi servisi uključuju asistenciju pri kupovini i organizaciji putovanja, osiguranje prisustva na najprestižnijim svetskim kulturnim, medijskim i sportskim događajima, kompletnu podršku u organizaciji upisivanja studija u inostranstvu, kao i posredovanje u obezbeđivanju prioriteta za obavljanje medicinskih usluga izvan zemlje.

Pored toga, korisnicima Visa Infinite kartice dostupan je i neograničen pristup lounge salonima na aerodromima širom sveta, globalno putno osiguranje, produžena garancija proizvođača ili trgovca na proizvode kupljene ovom karticom, kao i garancija za zaštitu od kratkoročnih oštećenja i krađe za kupljene proizvode.

Uvođenje Visa Infinite platne kartice je još jedna u nizu novina koje je Banca Intesa donela na tržište Srbije u saradnji sa kompanijom Visa, od kojih je poslednja usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom.

„Drago nam je što smo u saradnji sa dugogodišnjim partnerom, Banca Intesa, plasirali prvi Visa Infinite paket u Srbiji. Sa posebno kreiranim setom pogodnosti, Visa Infinite kartica, ne samo da je bolji izbor od gotovine koji garantuje sigurno plaćanje, već pruža jedinstvene privilegije u zemlji i inostranstvu“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.


computer-2048166_1920 Black Friday akcija: Dva programa po ceni jednog Slatka zabava Gorki Slatka zabava puna gorčine Nectar podelio jabuke NECTAR podelio sveže jabuke Beograđanima i Novosađanima Preview12cover Sve počinje knjigom · · · ·