Potpisivanje knjige-cover
KULTURA · knjige

Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za svoje klijente i predstavnike medija, organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži. U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

Ekspozitura u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru je poslednja u nizu koju je Banca Intesa otvorila u Beogradu u okviru projekta transformacije svoje poslovne mreže, čiji je cilj uvođenje novog servisnog modela i potpuno novog koncepta u radu sa klijentima. Počev od izgleda i funkcionalnosti, preko dobrodošlice na ulazu i usluge ličnog savetnika, do radnog vremena, ova ekspozitura je prilagođena potrebama klijenata i njihovom životnom stilu.

Organizovana je u skladu sa najnovijim standardima međunarodne bankarske grupe Intesa Sanpaolo u okviru koje posluje Banca Intesa i idejom da je ekspozitura mesto susreta sa klijentima, prostor u kojem su im dostupni i drugi, nebankarski sadržaji.

BeFunky-collage Kreativni centar: „Muzika traži uši“ 8.-Beogradski-festival-evropske-knjizevnosti_logo-1024x473 Različiti glasovi, jezici i pogledi na književnost – osmi Beogradski festival evropske književnosti BeFunky-collage (5) 5 knjiga ženskih autora koje morate da pročitate ovog leta Cica_OGLAS_207x297_5mm_obrez_Noc_knjige_dec_17 Jubilarna 20. Noć knjige – 14. juna od 17 sati do ponoći! · ·