Banca Intesa stambeni krediti
U VAZDUHU · promo

Banca Intesa dodatno je unapredila ponudu stambenih kredita indeksiranih u evrima koje sada odobrava uz još nižu kamatnu stopu i prva na tržište uvela kredite za kupovinu nekretnina u evrima sa fiksnom mesečnom ratom tokom čitavog perioda otplate do čak 20 godina.

Stambeni krediti osigurani kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) sada su dostupni sa kamatnom stopom već od 2,59 odsto (2,79 odsto plus šestomesečni EURIBOR) na godišnjem nivou i rokom otplate do 15 godina, što je najpovoljnija ponuda na tržištu kada je reč o evro-indeksiranim kreditima za kupovinu nekretnine sa ročnošću od 180 meseci. Krediti sa periodom otplate od 15 do 30 godina plasiraju se sa godišnjom kamatnom stopom od 2,70 (od 2,90 odsto plus šestomesečni EURIBOR), dok se krediti osigurani kod NKOSK sa fiksnom mesečnom ratom odobravaju na rok do 20 godina sa godišnjom kamatnom stopom od 3,5 odsto tokom celog perioda otplate.

„Svesni smo da rešavanje stambenog pitanja predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka za naše građane, zbog čega želimo da im omogućimo da po još povoljnijim uslovima investiraju u sopstveni stambeni prostor. U isto vreme, ponudili smo im i jedinstvene stambene kredite sa uvek istom mesečnom ratom uz koje stiču dugoročnu finansijski stabilnost jer ne moraju da brinu o promenama kamatne stope, a pripremamo i još povoljnije dinarske stambene kredite. Uvereni smo da ćemo i ovim ponudama opravdati očekivanja i poverenje naših klijenata koje se najbolje ogleda u podatku da je Banca Intesa u prvih devet meseci 2016. godine ostvarila rast plasmana stambenih kredita od 50 odsto u odnosu na isti period protekle godine i očuvala svoju lidersku tržišnu poziciju i u ovom segmentu“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Krediti su dostupni bez naknade za prevremenu otplatu zajma iz ličnih sredstava i bez obaveze ugovaranja životnog osiguranja, uz minimalno učešće od 20 odsto od kupoprodajne vrednosti nekretnine, a ponuda će biti aktuelna do kraja godine.

cover2 Lisca Men: Udobnost pre svega 14344886_1324798010894305_1546811796577280587_n Za jesenja zadovljstva: Blic keš krediti McDonald's u Borči Otvoren prvi McDonald’s restoran u Borči Milky Juice Milky Juice – potpuno nova kategorija na našem tržištu