Nova Barbie
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji su do sada najprodavanijoj lutki svih vremena zamerali to što je vitka i plava, smatrajući da na taj način loše utiče na dečju psihu i stvara već u ranom dobu razvitka loše modele za uzor ili komplekse, konačno mogu da odahnu… Nova Barbie lutka ne samo da će biti i tamnoputa i brineta ili riđokosa, već će biti pravljena i u tri tipa telesne građe, pa će i one sa oblinama moći da imaju svoj uzor od plastike.

Kompanija Mattel koja je glavna i odgovorna za nastanak čuvene plave lutke, omiljene među devojčicama došla je na novu ideju, a nama se čini da su tržište i određene druge reference kumovale ovoj neobičnoj odluci. Nove Barbie lutke proizvodiće se u tri tipa telesne građe – niske, zaobljene i vitke Barbie, uz to je u proces proizvodnje dodat zahtev za novim tonovima boje kože, a tu su i nove teksture kose.

Neobično je što odrasle žene mogu biti farbane plavuše i kada su rođene kao crnke, ali zato deca moraju da imaju veći izbor u etničkim raznovrsnostima lutaka, iako je verovatno da će se igrati više i češće onim lutkama kojima se igraju njihove vršnjakinje. Ne zaboravite, u mnogobrojnim ogledima deca su pokazala da nisu iskompleksirana zbog toga kako izgledaju, ali zato odrasli jesu!

Barbie: Stara lutka dobila je nova lica ali i telaOtvori galeriju
Pica oko sveta Živi svoj san: Putuj svetom i jedi picu Kamp prikolica od LEGO kockica Od poda do plafona sve je ovde LEGO Glad je ozbiljna stvar Simpatični i kad su gladni cover1 Opasne dame: Bajkerke iz prošlih vremena · · ·