DOT
U VAZDUHU · promo

„Barcaffe D.O.T.“ kapsule predstavljaju najnoviju, sofisticiranu liniju proizvoda koja je od sada dostupna svim ljubiteljima ove vrhunske espresso kafe. Nova dimenzija ukusa „Barcaffe D.O.T.“ oduševiće upravo vas koji volite kvalitetan i jedinstven doživljaj espresso napitaka, koji su vam do sada bili dostupani samo u nekom od omiljenih kafića.

Barcaffe, kao višedecenijski ekspert u oblasti proizvodnje espresso kafe, sa ovim kapsulama donosi vam mogućnost da najbolju espresso kafu pripremite u svakom trenutku. Naša dugogodišnja potraga za savršenom šoljicom kafe dovela nas je do ovog fantastičnog spoja koji trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj. Barcaffe D.O.T. kapsule koje su kompatibilne sa većinom kućnih aparata za pripremu espresso kafe, u vaš dom unose jedinstvenu svežinu visoko kvalitetnih vrsta kafe.

Potrebno je samo da odaberete koja je vaša dimenzija ukusa koja će vam probuditi sva čula! Ukoliko ste ljubitelji malog espressa sa puno arome, uz D.O.T espresso kapsule taj sofisticirani užitak možete osetiti kad god poželite. Capuccino kapsule učiniće da se prepustite maštanju uz jedinstveno kremasto zadovoljstvo, dok će vam Caffe late doneti blagi spoj ukusa i nežni dodir nostalgije.

Probajte i vi Barcaffe D.O.T. – jedinstveni plod strasti i ljubavi prema espresso kafi visokog kvaliteta!


78 Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom Eucerinneseseri45 Uz Eucerin zima je sjajna 4545 MA3GENIX: Transformacija za 14 dana Grand_Kafa Grand kafa: Produženi program lojalnosti · · ·