IMG_20180225_115701_302-5ac37409b029a__880_cover
KULTURA · fotografija

Gvido Gutierez Ruiz je želeo da bude različit od svojih kolega fotografa. Umesto da se opredeli za slikanje ulica svetskih metropola na standardan način ili eventualno dronom iz vazduha, on se odlučio za malo drugačiji pristup. Naime, njegove fotografije prikazuju poznate znamenitosti u ogledalu uličnih bara, a ponekad smo u prilici da vidimo i same građevine i njihov odraz na istim slikama.

Gvido je u okviru svog originalnog projekta posetio London, Rim, Toronto i Porto, ali je najveći broj fotografija ipak nastao u njegovom rodnom Madridu. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda deo ove specifične kolekcije, a za više fotografija u istom stilu, posetite Gvidov profil na Instagramu.

PortoOtvori galeriju
page-rusija Beznađe Rusije ’90-ih na upečatljivim fotografijama page-cover Deca su blago sveta Celebrities_double_portraits_public_and_private_personalities_1cover Intimni portreti filmskih zvezda otkrivaju kako se one stvarno osećaju 2014-01-14_GRAN VIA_056 Izložba fotografija Luisa Kamaća: Odjeci Madrida u Beogradu ·