Baštenski iglo
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ovaj šator nudi savršeno rešenje za ljude koji vole prirodu, ili im je s vremena na vreme potreban predah od ostatka sveta. Visok 2.2 metra, sa visoko postavljenom geodetskom kupolom, napravljen je od nerđajućeg čelika i drugih štetnih materijala tako da u njemu i oko njega biljke mogu nesmetano da rastu. Neki ga koriste kao staklenik, drugi kao bezbedan prostor za dečiju igru, a ponekad se upotrebljava i kao poklopac za đakuzi.

Ukoliko ste računali da vam je za njegovo sklapanje potrebno nekoliko snažnih momaka, grdno se varate – montaža je toliko jednostavna da to možete i sami da uradite, naravno uz “Korak po korak” uputstvo.

Malo sklonište ne mora da ima ikakve temelje i može da se postavi čak i na terasu, naravno ukoliko imate potrebnu površinu, na istoj. Dizajniran je tako da bude utočište i tokom zimskih, kao i letnjih meseci. Baštenski igloo u našoj državi još uvek je nedostupan, ali u inostranstvu se prodaje za oko 900 dolara. Pogledajte mnogobrojne mogućnosti ovog proizvoda u okviru naše galerije.

Baštenski igloOtvori galeriju
Kakav to stan prodaje SJP? Sarah Jessica Parker prodaje kuću – kako je poznata glumica uredila enterijer House of Vans Podzemni skejt park u Londonu Stan Koko Šanel U stanu Coco Chanel Kad se spoje Lego i Ikea Kad se spoje LEGO i IKEA · · · ·