Batiste suvi šampon
PULS GRADA · lepota

Svima nam se desi da moramo ujutru da izjurimo iz kuće na posao, da odemo na hitan sastanak ili da imamo svega nekoliko minuta da se spremimo za važan večernji izlazak, a da nam kosa nije baš onakva kakva bismo želeli da bude.

Došlo je vreme da se upoznate sa novim tajnim oružjem, njegovo ime je – Batiste suvi šampon!

Batiste suvi šampon je tu da vam za svega nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ovaj britanski, više puta nagrađivan proizvod, omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris i volumen.

Batiste dolazi u nekoliko različitih linija: Batiste suvi šamponi (Original, Blush ili Fresh) su idealni za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano.

Batiste XXL Volume suvi šampon je idealan za postizanje savršenog volumena. Uklanja višak masnoće i daje dodatan volumen kosi. Batiste suvi šampon za brinete revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Diskretna boja prilagođena brinetama, ujednačava smeđe nijanse i prekriva izrastak farbane kose.

Uz Batiste suve šampone Vasa kosa će veoma lako izgledati sjajno. Kada poželite da osvežite svoju kosu, uzmite svoj Batiste šampon i najpre ga promućkajte. Poprskajte koren vlasišta držeći Batiste šampon na 30 cm udaljenosti od kose. Zatim rastresite kosu i stilizujte je po zelji. Ako želite da Vaša kosa dobije izraziti volumen, Batiste šampon možete naneti dužinom cele kose, a najbolji efekat ćete postići ako kosu jednstavno rastresete umesto da je očešljate. Ostaje Vam samo da uživate u svojoj sjajnoj, zanosnoj, osveženoj kosi, uvek spremni za izlazak!

Koozmetik PR_City Magazine_april 142 - Web 1 Prirodna Koozmetik nega Novi prolećni parfemi Parfemi: Vreme je za nove prolećne mirisne note cover Deset tajni besprekorne šminke Andrea Reed uživa u spajanju umetnosti i šminkanja Umetnost na usnama ·