beardaments2-840-1024x1024-1510756017cover
PULS GRADA · lepota

Praznici nisu praznici bez starih dobrih ukrasa, bilo da ih stavljamo na jelku, ulazna vrata, predmete u kući ili… bradu!

Da, i to postoji danas. Kompanija Beardaments (spoj reči „beard“ (brada) i „ornaments“ (ukrasi)) je samo jedna od onih koji nude autentične božićne ukrase za vašu bradu.

Izgleda da bizarni trendovi u lepoti nisu zaobišli ni muškarce. Ipak, mora se priznati da ukrašene brade nisu toliko ružne i sigurni smo da će pozitivno uticati na širenje praznične atmosfere u svim prilikama.

Na veb-sajtu kompanije možete naručiti pakovanje od 12 ukrasa crvene, srebrne, zelene i zlatne boje. Na kraju svakog od njih se nalazi mala šnalica koja ih čini lakim za nošenje.

Kompanija Beardaments takođe nudi i lampice kojima možete okititi svoju bradu kao novogodišnju jelku, ali i šljokice za bradu koje posebno dobro izgledaju kada se kombinuju sa kostimom Deda Mraza.

Ono što je posebno ohrabrujuće je da žene prosto ne mogu da odole ovom trendu. One će želeti da baš one budu te koje će da vas okite, a kada jednom stavite ukrase na bradu, njihovi pogledi se neće odvajati od vas.

cover Životni vek u 100 sekundi: Video pokazuje kako se naša koža menja tokom godina Koozmetik Hohohoo: Koozmetik novogodišnji poklon pagecover Šminkerka je transformisala svoje delove tela u brzu hranu page_covertet Sigurno će se pokajati zbog ovih ružnih tetovaža · · · · · · ·