Dr Grandel
PULS GRADA · lepota

Još 1997. godine japanski naučnici su otkrili gen u DNK, koji ima merodavnu ulogu u obnavljanju ćelija. Sa godinama aktivnost ovog gena se smanjuje, što dovodi do usporene deobe ćelija i smanjene elastičnosti kože. Nakon dugogodišnjeg istraživanja švajcarski naučnici su uspeli da aktiviraju takozvani „gen lepote“ zahvaljujući aktivnom sastojku koji se dobija iz snežne crvene alge.

Tajna snežne alge skrivena je u njenom prirodnom zaštitnom mehanizmu. Budući da se njen dom nalazi u negostoljubivim glečerskim oblastima gde vladaju ekstremno niske temperature i prekomerno UV-zračenje, kako bi sebe zaštitila od smrzavanja i opekotina, alga sebe stavlja u zaštitni modus i boji se u crvenu boju. U takvom stanju ona proizvodi koktel sastojaka koji podmlađuje kožu.

DR GRANDEL je prva nemačka kozmetička marka koja je ovu revolucionarnu inovaciju integrisala u liniju za negu pod nazivom BEAUTYGEN. Proizvodi imaju jak antiejdžing efekat, štite kožu od zagađenja životne sredine, poboljšavaju elastičnost i stimulišu sintezu kolagena.

DR GRANDEL ovom kozmetičkom linijom nudi pristup nagrađivanom ekstraktu iz snežne alge, koji aktivira „gen lepote“ kože. Vlakna kolagena jačaju i obezbeđuju bolju elastičnost, a uz pomoć snežne alge se dokazano povećava aktivnost ćelija kože i smanjuju se oštećenja UV-zračenjem. Ovaj podmlađujući efekat se pojačava duplim delovanjem Anti-Age peptida, koji podržavaju prirodni proces oporavka kože i uz to usporavaju proces starenja kože.

Za koji tip kože je pogodan BEAUTYGEN?

BEAUTYGEN je namenjen svima onima koji svoju kožu žele da podmlade i obnove uz pomoć ekstrakta snežne alge i biopeptida. Pošto BEAUTYGEN radi ciljano i aktivno protiv finih linija i bora, ova kozmetička linija je namenjena svima koji žele da imaju mladalačku kožu, i da se reše prvih ili upadljivih znakova starenja.

David Duchovny Zgodni muškarci 20 godina kasnije kafa Prednosti kofeina kosa Frizure 2017: Napravi sama street art u kosi cover Beauty skener: Zlatni globus · · · ·