Bebe kao Diznijeve princeze
PULS GRADA · deca

Crtani filmovi iz Dizni produkcije usrećuju i decu i odrasle širom sveta. Priče o prevazilaženju prepreka, herojski podvizi i srećan kraj raznežiće i najtvrđe srce. Toga je bila svesna fotografkinja Karen Marie kada je osmislila foto-snimanje na kome su bebe preuzele uloge nekih od najvoljenijih Diznijevih heroina.

S koje god strane da posmatrate, bebe su slatke i nežne. A kad ih obučete kao Ariel iz Male sirene, Snežanu, Uspavanu lepoticu ili Bel iz Lepotice i zveri, potpuno ćete se istopiti. Pošto su bebe veoma male, Marie je svakoj prilagodila set, to jest izabrala je savršeni krevetac na kome je beba spavala, dok su oko nje fotografkinja i njena ekipa užurbano radile.

Pogledajte ove male princeze u našoj galeriji:

PepeljugaOtvori galeriju
Prelepe vrteške za bebin krevetac Prelepe vrteške za bebin krevetac Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? momo-twins-leia-lauren-1_cover Bliznakinje koje su osvojile Instagram pexels-photo-160191cover Kako da ohrabrite decu da čitaju tokom leta · · ·